Domov > Správy > Novinky spoločnosti

Aká je šmyková stabilita oleja?

2023-08-23

Aká je šmyková stabilita oleja?

Zmerajte index kvality oleja a parametre mnohých, dnes budeme hovoriť / šmyková stabilita, je to reprezentatívne pre olej, ktoré aspekty prírody? Denný stav vám starostlivo vysvetlite.

Aký je strih? Predtým, ako o [stabilite šmyku], ako prví predstavíme koncept/šmyk a šmyk je termín architektúry. V ľahkom dosahu špecifických sa týka: v páre rovnakej veľkosti, smerujúceho k opačným bočným silám (t. j. kolmo na úlohu sily), materiál prierezu pozdĺž smeru vonkajšej sily relatívneho zlomu a deformačný jav.

Na prvý pohľad nejaký abstrakt, ale prosím zvýraznite: deformačná šmyková silová reakcia oleja v oleji sa týka molekúl oleja pod vysokou teplotou a vysokým tlakom, v dôsledku napätia a šmykového napätia molekúl oleja sa zlomia a deformácia, ovplyvňujúce viskozitu samotného oleja.

Stabilita v šmyku, pred porozumením dvoch pojmov, povedzme oficiálne definíciu šmykovej stability: šmyková stabilita je predstaviteľom mazacieho oleja pri mechanickom strihu, povaha RCC môže udržiavať stabilnú viskozitu.

Dobrá šmyková stabilita, mazací olej môže zostať stabilný pri mechanickej šmykovej viskozite, cykle používania, mazací účinok motorového oleja je stabilnejší. Stabilita v šmyku, viskozita mazacieho oleja sa znižuje v dôsledku šmyku. Intuitívne, je olej redne.

Záver: Stabilita v šmyku je dobrá alebo zlá, ovplyvní účinok použitia oleja pri vysokej teplote a vysokom tlaku, ako aj efektívnu životnosť motorového oleja.

Ako zlepšiť šmykovú stabilitu, aby sa zlepšila šmyková stabilita oleja, vedci pridajú zlepšovač indexu viskozity oleja, je to druh polyméru citlivého na teplotu.

Pri vyšších teplotách sa jeho molekulový reťazec naťahuje, zvyšuje sa trenie základného oleja, dochádza k blokovaniu olejovej kvapaliny, menovite sa zvyšuje viskozita, viskozita maziva sa do určitej miery znižuje.

Všeobecne platí, že vďaka konštantnému iteračnému olejovému vzorcu, voľné prideľovanie celkovej syntézy oleja má viac výhod v šmykovej stabilite.


We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept